Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα Τεχνολογίες Blockchain and Cryptocurrency στις 8 Σεπτεμβρίου 2021

Οι νέες τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη, με όλες τις παραμέτρους και εφαρμογές στην πράξη, αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον, αλλάζουν άρδην τα μέχρι σήμερα δεδομένα και την τρέχουσα πραγματικότητα.

Με την πάροδο των δεκαετιών, η νέα επιστημονική γνώση κατέστησε δυνατή την ευρεία εφαρμογή  τεχνολογιών αιχμής,  αφού το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και οι ηλεκτρονικές πληρωμές  αποτελούν μία νέα μορφή επικοινωνίας όπου οι καινοτομίες αυτές μεταβάλλουν τις παραδοσιακές σχέσεις πομπού-δέκτη. Έχουν μεταβληθεί ριζικά οι καθιερωμένες πρακτικές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν στο μέλλον  ραγδαίες αλλαγές σε όλους του κλάδου.

Η εμφάνιση κρυπτονομισμάτων, η εφαρμογή και παρουσία της αποκεντρωμένης τεχνολογίας blockchain στις συναλλαγές, η επέλαση του ΙοΤ, των ρομποτικών εφαρμογών του machine learning, του cloud, του 5G, ήδη εφαρμόζονται σε κλάδους όπως η υγεία, η παιδεία, το social networking και πολύ σύντομα θα εφαρμοστεί σε οριζόντια βάση.

Με γνώμονα τις τεχνολογικές αλλαγές που συντελούνται η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο με θέμα Τεχνολογίες Blockchain & Cryptocurrencyπου θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 10:00 π.μ.

Στο συνέδριο θα τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις σε θέματα Blockchain και Cryptocurrency, ενώ θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα σχετικής μελέτης με επίκεντρο:

  • την χαρτογράφηση του σημερινού τοπίου τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος στην Κυπριακή Δημοκρατία με έμφαση στην  στρατηγική και όραμα του τομέα των τυχερών παιχνιδιών
  • ευκαιρίες που προκύπτουν από τη χρήση της τεχνολογίας blockchainστην αγορά
  • πώς μπορούν να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν οι εσωτερικές διαδικασίες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων με την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain.
  • η χρήση της τεχνολογίας blockchainως υποβοηθητικός παράγοντας στην ανάπτυξη ρυθμιστικών εργαλείων και υπηρεσιών για συγκεκριμένες πρακτικές εφαρμογές (έκδοση αδειών, παρακολούθηση και εντοπισμός ενδεχόμενων απάτης σε πραγματικό χρόνο, κοινή χρήση και επαλήθευση λιστών φραγής, καθώς και τη διασφάλιση της ασφάλειας διεξαγωγής ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών).
  • η ανάπτυξη προστατευμένου κανονιστικού περιβάλλοντος (regulatory sandbox) που μπορεί να αποτελέσει περιβάλλον δοκιμής καινοτόμων στοιχηματικών υπηρεσιών και υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών (υπό ορισμένες συνθήκες και δικλίδες ασφαλείας) σε συνεργασία με την αρμόδια αρχή

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com