Τιμητικό Βραβείο Editor’s Choice στην Πρόεδρο της Αρχής

Τα INBusinessAwards, ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει εταιρείες, εταιρικές πρακτικές, υπηρεσίες, μάνατζερς και επιχειρηματίες που με την δράση και προσφορά τους αφήνουν το αποτύπωμά τους στο ευ επιχειρείν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού ΙΝ Business, αποτελούμενη από επαγγελματίες που μέσα από το έργο τους αναδεικνύουν προσωπικότητες, καλές πρακτικές και επιτεύγματα του επιχειρηματικού κόσμου, αποφασίζει για το Βραβείο Editor΄s Choice.

Το φετινό τιμητικό βραβείο Editor’s Choice απονεμήθηκε στην Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, κα. Ιωάννα Φιάκκου.

Η Πρόεδρος της Αρχής ανέφερε τα ακόλουθα: “Θερμές ευχαριστίες στην IMH για την ιδιαίτερη και τιμητική βράβευση στην κατηγορία editor’s choice των #inbawards. Πάντοτε πίστευα στη δύναμη της ομάδας. Το βραβείο αυτό αποτελεί την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή ουσιαστικού έργου αυτά τα χρόνια στην Αρχή. Γι’ αυτό και μοιράζομαι αυτή την τιμή με όλους τους κατά καιρό συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό, τους ευρύτερους συνεργάτες και υποστηρικτές της Αρχής, τους οποίους και ευχαριστώ για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε δυναμικότερα!”